beats by dre cheap

Gradinine pripreme

- Prvu pripremnu utakmicu Gradina je odigrala 16.07.2010  na svom terenu sa premijerligasem iz Tuzle ta utakmica je zavrsena rezultatom 1:1 gdje je Gradina bila ostecena dva puta i to oba puta je bio ostecen Haris Ordagic zvani Crouch gdje su mu prvo svirali nepostojeci ofsajd a zatim mu svirali faul u napadu kada je cisto golmanu oteo loptu ..
GRADINA SREBRENIK  1 : 1  Sloboda Tuzla
STRIJELCI :
Gradina : Haris Ordagic Crouch - 30. minut
Sloboda : Samir Jogunčić - 66. minut ..

- Druga pripremna utakmica Gradine nas vodi u Orasje, gdje je Gradina igrala svom mec sa domacinom HNK Orasje  samo 2 dana poslije utakmice sa Slobodom. U ovoj utakmice Gradina je ponovno stvarala sanse i bila bolji klub na terenu ali je ponovno rezultat bio bio izjednacen ..
HNK Orasje  1 : 1  GRADINA SREBRENIK
Strijelac za Gradinu je bio Omerbasic Himzo koji je dosao iz Odzaka 102 ..

- Treca utakmica Gradine bila je utakmica turnira TOM-CAT, gdje su osim Gradine sudjelovali jos i prvak 1. Lige FBiH (Buducnost Banovici) prvak 2. lige FBiH grupa Centar (Radnik Hadzici) i  prvak Prve lige TK (Priluk). Parovi su bili:
GRADINA SREBRENIK - Priluk
Buducnost Banovici - Radnik Hadzici
Tako je Gradina zasluzeno pobijedila Priluk sa 1:0 strijelac je bio Anel Salibasic zvani Beki a Buducnost je pobijedila Radnika sa 3:0 i tako ce se u finalu ovog prvog turnira koji bi trebao postati tradicija igrati Gradina i Buducnost ..

- Svoju cetvrtu utakmicu Gradina je igrala protiv premijerligasa Celika iz Zenice 30.07.2010 gdje je Celik bio bolji ali je rezultat na kraju bio 0:0 ..

- Samo dan poslije utakmice sa Celikom Gradina je otputovala na turnir u Orasju gdje su sudjelovali ekipe Mramora Orasja i Omladinca iz Mionice .. Gradina je igrala protiv Omladinca u izmjenjenom sastavu i na kraju izgubila sa 2:1 gol za Gradinu je postigao Malik Smajlovic ..

- Dan poslije Gradina igra na turniru u Orasju za 3. mjesto protiv Ekipe Mramora koju je Gradina pobijedila sa 2:1 Golove za Gradinu su dali  Malik Smajlovic i Haris Ordagic ..

-
Onda je dosao taj da 10.08.2010 kada je Gradina igrala finale turnira TOM-CAT protiv ekipe iz Banovica, utakmica je se igrala u Srebreniku, Gradina je na kraju pobijedila sa 1:0 a gol za Gradinu je postigao  Ermin Husejnbašić zvani Brzi u 27. minuti. Treba napomenuti da je za najboljeg igraca izabran Skahic Ibrahim clan Gradine a za najboljeg golmana izabran takodjer clan Gradine ..

- Zatim Gradina odlazi na zadnji pripremni turnir u Mramoru gdje su osim Gradine bili jos Mramor, Rudar iz Kaknja i ekipa Slavena iz Zivinica..
Mramor je pobijedio  Slavena i tako se nasao u finalu a Gradina je pobijedila Rudara sa 2:1 golove za Gradinu su dali Salibasic i Masic.
U finalu Gradina je izgubila od domacina Mramora 2:1 i tako osvojila 2. mjesto, Gol za Gradinu je postigao Haris Ordagic Crouch

Apachi navijaci NK Gradine iz Srebrenika
http://apachi.blogger.ba
11/08/2010 20:44