beats by dre cheap

Gradina danas startuje u Sarajevu kod SAŠK Napredka

Gradina sezonu u prvoligaškom drustvu otvara danas (subota) kod SAŠK Napretka u Sarajevu. Vehbija Husić i njegovi asistenti Samir Adanlić te Nedžad Bajrović na raspolaganju imaju sve igrače koji su prošli pripremni period.

-Kroz pripremne duele, pokazalo se kako na raspolaganju imamo 18 igrača koji u svakom mometnu mogu odgovoriti zadaći i ako budemo bili u Sarajevu na tom nivou, onda se možemo nadati povoljnom ishodu, a to je svaki rezultat izuzev poraza. Moramo igrati disciplinovano, sa brzim transformacijama iz faze odbrane u fazu napada i ako to ispuštujemo, rezultat neće izostati, kaže sef struke, Vehbija Husić.

Ispred Zukića zadnju liniju će činiti Šehrić, Škahić, Haris Kešetović i Savić, u veznom redu kao defanzivci kapiten Senad Kešetović i Salihbašić, nešto ofanzivninje Omerbašić, Mašić i Salkić, dok će isturen u napadu biti Ordagić. Ako ne krene sve po planu, Struka tima iz Srebrenika na raspolaganju ima nekoliko alternativa i to prije svih Žerića, Huseinbašića kao i Malika Smajlovića, dok se minutaži nadaju još Ahmetović, Popara, Ibrić, Muslimović, Mirza Smajlović…

Sretno momci !!

Apachi navijaci NK Gradine iz Srebrenika
http://apachi.blogger.ba
14/08/2010 15:44