beats by dre cheap

Interviju sa Samirom Bekricem "Tucetom"

Kako ste se snašli u novom klubu ?

- Snašao sam se odlično, sjajno sam prihvaćen od vlasnika kluba i od igrača pa tako da nije mi bilo teško. Zadovoljan sam što sam došao u veliki klub !

1.Kakve su ambicije u klubu u kojem nastupate danas ?

- Ambicije kluba su visoke, titula i naravno osvajanje Lige šampiona Azije, nadam se da cemo biti uspješni .

2.Kvalitet Korejskog u odnosu na bh. šampionat ?

- Korejanska liga je mnogo jaka i dosta jača od naše lige, to se ne može porediti, Korejanska liga je mnogo jača i od Belgijske,Poljske.. Mogli ste da vidite reprezentaciju Koreje kako je igrala na Svjetskom prvenstvu, samo J.S.Park igra u Manchester Unitedu a ostali svi igraju ovdje u ligi .

3.Jeste li zadovoljni svojim igrama ?

- Što se tiče mojih igara mogu biti prezadovoljan, odma sam pokazao da cu biti veliko pojačanje, na derbiu sam dao eurogol za pobjedu u derbiju od 2-1, od tada je krenulo sve kako sam zamišljao i opravdao sam velike uložene novce koje su dali za mene !

4.Da li ste upoznati sa situacijom u Gradini i pratite li klub ?

- Gradinu naravno da pratim, to je moja prva ljubav i moj klub, tu sam napravio prve korake, prošao sve selekcije, jednostavno sam uživao igrajući za svoju Gradinu!!! U stalnom sam kontaktu sa prijateljima koji mi prenose informacije vezane za klub, upoznat sam sa svim i drago mi je da se Gradina vratila u Prvu ligu FBiH, to grad Srebrenik zaslužuje i naravno navijači koji su posebna priča, jednostavno su fenomenalni, uvijek bili i pokazali po ko zna koji put kako se voli klub i koji su uvijek bili 12 igrač, lijepo je igrati kad imate takvu podršku. Čestitam vam i samo tako nastavite !!!

5.Planirate li posjetiti neku od utakmica kluba u kojem ste počeli vašu fudbalsku karijeru ?

- Naravno da planiram, nadam se da ću uskoro imati priliku da gledam svoj voljeni klub.

6.Pratite li blog našeg kluba i poruka navijačima Gradine ?

- Pratim svakako drago mi je da mogu da pogledam i pročitam nove informacije o mom klubu, svaka čast odličan je sajt. Što se tiče navijača Gradine mogu samo reći svaka čast tako se voli i navija za klub, da nije njih bilo Gradina sigurno nebi ušla u 1.ligu FBiH, oni su jednostavno fenomenalni, čestitam i samo tako nastavite,ja sam imao poseban odnos sa Apačima,imao sam fantastičnu podršku i odužio sam se sjajnim igrama i golovima koje sam davao za njih. Veliko hvala im na tome i jednog dana ću se vratiti zbog njih, želim ponovo da obučem dres voljenog kluba Gradine i da dajem golove, pobjeđujem i donesem osmijeh na lica navijača!!! Veliki pozdrav za sve navijače Gradine Apače i da kazem da su mnogo jaki !!!

Za apachi.blogger.ba B. Mujezinović

Apachi navijaci NK Gradine iz Srebrenika
http://apachi.blogger.ba
05/09/2010 14:27