beats by dre cheap

Gradina uzela bod na gostovanju kod Radnika

Gradina je u Hrasnici protiv novog prvoligaša Radnika uspjela ostati neporažena, što je bio i cilj Srebreničana uoči polaska u Sarajevo.

Remi je ostvaren zahvaljujući sigurnom golmanu Zukiću, čvrstoj odbrani, agresivnom veznom redu i golobradim napadačima Popari i Husejnbašiću, koji su propustili priliku da se proslave. - Nedostajalo nam je malo sreće da se kući vratimo s pobjedom. Da smo imali iskusnije igrače u napadu, poput Žerića i Ordagića, mislim da bi zabili golove, ali nemam šta zamjeriti Popari i Husejnbašiću, jer oni su još juniori. Takve mlade napadače nema niko u Prvoj ligi, a golovi će doći, u to sam ubijeđen, kazao je nakon susreta u Hrasnici, trener Gradine Fahrudin Zejnilović, koji je u potpunosti vratio u život „plave“. Nakon remija u Kaknju te ovog posljednjeg u Hrasnici, Gradina je nadoknadila „prosute“ bodove s početka sezone u Srebreniku kontra Goška.

Do kraja ih očekuju dvije domaće utakmice protiv Igmana i Slavena, te gostovanje u Bihaću kod Jedinstva, a u Srebreniku smatraju da bi sedam bodova iz tri meča bilo ono što bi jesen učinilo iznimno uspješnom.Gradina sada zauzima 13. poziciju na tabeli,dok ekipa Igmana koja ce sljedeca gostovati u Srebreniku zauzima 11. mjesto sa 16 bodova,a Gradina ima 15 bodova.Sudije ovog meca bili su:1sudija Zivkovic Ilija(Orasje),pomocnici Berislav Vrdoljak i Sucic Tihomir(oba Livno),delegat je bio Kundo Salem iz Gorazda.

Apachi navijaci NK Gradine iz Srebrenika
http://apachi.blogger.ba
02/11/2010 19:41